feministiskt forum och tallest man on earth

i fredags åkte jag buss tåg buss för att komma fram till kungälv och systers folkhögskola. helgen har bestått av att promenera längs en blåsig göta älv
och äta dumplings för första gången.
kanelbullens-dag-fika på two little birds
och stressa till bussen men ändå vara tvungen att stanna för att ta kort på himlen.
äta folkisfrukost
och träffa louises nya klasskompisar - men främst att se tallest man on earth på göteborgs konserthus. <3<3<3 jag kan inte riktigt förmå mig att känna förvåning över hur bra han är längre, men förundrad blir jag varje gång, och just när jag kände mig lite besviken på hans setlist kom han in igen och gjorde extremt bra versioner av the dreamer och like the wheel som extranummer. 
 
vi hade bokat konsertbiljetterna redan i våras, men passande nog var det även feministiskt forum denna helg. jag fick se louise uppträda med göteborgs feministiska kör, vi lyssnade när madeleine martinsson pratade om normkritiskt foto (blev så pepp på att komma igång med min nya kamera!) och så gick vi på det avslutande panelsamtalet om vithetsnormen. så viktigt plus så frustrerande att återigen påminnas om hur enkelt det är att vara blind för sina egna privilegier. 
 
sedan blev det måndag och jag åkte hemåt igen. bra helg alltså!
höst, mat, resor | | Kommentera |
Upp